Rólam

 

Molnár Kata vagyok, 1977-ben születtem, a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem Okleveles Pszichológusi végzettséget.

Pszichológusi végzettségem mellett fordító és szinkrontolmács is vagyok.

Szemléletemnek, világlátásomnak szerves része, hogy két gyermek anyukája is vagyok, így a családi élet minden árnyalatával magam is találkozom a nap minden órájában.

Iskolapszichológusként dolgoztam Szentendrén egy középiskolában és egy általános iskolában. Az iskolai közegben zajló munkám során diák-, és szülőkonzultációt, önismereti órákat, közösségfejlesztő órákat, relaxációs tanfolyamokat tartok.

Mivel családterápiás képzettséggel rendelkezem ( a Magyar Családterápiás Egyesületben képzett és végzett pár-, és családterapeuta vagyok), ezért meglátásom, hogy az egyén rendszerben értelmezhető igazán. Nincs kisgyermek, serdülő család nélkül, mint ahogyan nincs olyan probléma sem, amely egyetlen okra visszavezethető lenne.

Beszélgetéseink során feltárjuk mindazokat a tényezőket, amelyek segítenek abban, hogy tisztábban, érettebben, több szempontot figyelembe véve tudjon döntéseket hozni saját életében.

A saját bezárt ajtóihoz a kulcsok Önnél vannak, én abban tudok segíteni, hogy ezeket a kulcsokat megtalálja.